AC/DC – verzija u 3 boje

K-112197

600.00 din1,200.00 din

Još od sredine ’70-ih, australijski bend AC/DC žari i pali svetskom rok scenom. Pevači su se menjali, ali je energičan zvuk ove grupe uvek ostao isti. Pesme kao što su Highway To HellYou Shook Me All Night Long Let There Be Rock su samo neki od nezaboravnih hitova koji su proslavili ovaj bend širom planete.

Šta uopšte znači AC/DC?

Verovali ili ne, to je skraćenica za „Alternating Current/Direct Current“ (naizmenična struja/jednosmerna struja). Kada na nekom uređaju stoji oznaka AC/DC, to znači da on može da koristi i jednu i drugu struju za svoj rad. Legenda kaže da su braća Malkolm i Angus Jang, koji su osnovali bend, prvi put saznali za ovu oznaku od svoje sestre Margaret, čija je šivaća mašina imala inicijale AC/DC. Njima se to učinilo kao prikladno ime za njihovu novu rok grupu i da ono dobro opisuje njihov energičan zvuk, pa su odlučili da se od tada zovu tako.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Simbol (znak) grupe AC/DC

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 38 mm x 33 mm (3,8 cm x 3,3cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak, boja bakra – Ogrlica, boja bakra – Privezak za ključeve, boja bakra – Ogrlica i privezak, boja zlata – Ogrlica, boja zlata – Privezak za ključeve, boja zlata – Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AC/DC – verzija u 3 boje“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.