Aven – simbol sa tri zraka

K-1210122

600.00 din1,200.00 din

Aven, odnosno simbol sastavljen od tri paralelna zraka koja putuju ka istom središtu, jedan je od najzanimljivijih keltskih simbola koji je u direktnoj vezi sa prosvetljenjem. Sama reč “aven” na velškom jeziku ima značenje inspiracije to jest suštine, pa ne čudi što upravo u ovom simbolu vidimo još jedan prikaz božanske energije do koje svako od nas može stići samo ukoliko sledi put tri zrakazraka života, zraka svetla i zraka istine.

Osnovno tumačenje ovog simbola svodi se na savršen spoj suprotnosti koje pronalazimo u strelama uperenim u nebo. Drugim rečima, prva i treća strelica u sebi nose simboliku muške i ženske energije, dok zrak u sredini označava savršenu harmoniju koja vlada između pomenutih energija.

Zato nas ovaj simbol, koliko god da podstiče našu kreativnost, individualnost i originalnost, na kraju podseća da put koji smo odabrali mora da služi jednom istom “višem” cilju – dostizanju savršenog balansa.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Aven – simbol sa tri zraka

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 45 x 31 mm (4,5 x 3,1 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aven – simbol sa tri zraka“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.