Crno sunce

K-122089

600.00 din1,200.00 din

Crno Sunce kao talisman omogućava zaštitu predaka koji su u Navi, a koji štite od negativnosti, magičnih uticaja, fizičkih oštećenja. Takođe usmerava energiju u pravcu donošenja pravilnog rešenja. Drugo značenje Slovenskog Crnog Sunca je duhovni razvoj i koncentracija, izbegavanje materijalnih briga i teškoća, uranjanje u proučavanu temu i eliminisanje lažnih verovanja, svest o cilju i istinitom putu.

Crno Sunce je grubo rečeno, veza svakoga od nas sa našim precima. Štaviše, preci se podrazumevaju u najširem smislu, odnosno nisu direktni prethodnici po generičkoj liniji, već svi predstavnici četiri velika slovensko-arijska klana zajedno.

Ovaj znak povećava rodni kanal osobe, jača njegovu vezu sa korenima, proširuje njegov energetski spektar. Međutim, treba primetiti da „medalja“ ima i obrnutu stranu: ako je plemensko pamćenje neke osobe slabo i njegova krv je previše zagađena neprijateljskom krvlju, ako ne poštuje svoje pretke i ne živi po savesti, crno Sunce će mu opeći dušu. Crno Sunce daje veliku moć, ali nameće mnogo veću odgovornost, neuporedivu sa ovom moći. I zato ga je potrebno mudro koristiti.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Crno sunce

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 35 mm  (3.5 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Crno sunce“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.