Klešta, hvatač pinova i motalica 3 u 1 alat

900.00 din

(1 recenzija korisnika)

Fenomenalni alat za svakog gitaristu od sad i kod mene u ponudi. Korisna 3 u 1 spravica kojom će te extremno brzo od sad menjati žice na vašim gitarama. Ovaj fenomenalni guitar tool sastoji se iz tri segmenta koji su sklopljeni u jednu celinu.

prvi alat su kleštice za odsecanje žica su jako korisna stvar, jer možete brzo i za samo par sekundi da razmontirate stare žice, a isto tako i po nameštanju novih da višak žice odsečete.

drugi alat je hvatač pinova koji se koristi za lakse vađenje pinova iz ležišta i na taj način izbegavate oštećenja i lomljavu istih. A svi znamo da problemi uvek nastanu kod skidanja pinova jer se pinovi nategnu i onda se mora nekad iznutra gitare pritiskati da bi se izvukli, e sa ovom alatkom tu nema roblema. Jednostavno kao što vidite na slici lagano izvučete pin bez imalo muke.

treca alat je tzv motalica za žice. Ona nam služi da po postavljanju nove žice bez imalo muke namotamo tj zategnemo žice do željene tenzije. Zamislite samo koliko morate prstima da vrtite čiviju i koliko vam vremena treba za jednu žicu, e sada vaš proces menjanja žice dobija sasvim drugi ton.

- +
Kategorija:

Ovaj 3 u 1 alat se može koristiti kako kod akustičnih (western) gitara, tako i kod klasičnih, električnih, ukulele pa i bas gitara. Kod različitog žičanog instrumenta koristite alat koji vam je potreban.

Korišćenjem ovog alata vaši prsti će vam biti zahvlani !!!

1 recenzija za Klešta, hvatač pinova i motalica 3 u 1 alat

  1. Miljan Stojanovic

    Idealna sprava, jako korisna i prakticna. Preporucujem!

Dodaj recenziju

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.