Rolling Stones

K-1121111

600.00 din1,200.00 din

Bilo je to u proleće 1960 godine kada je Mick Jagger noseći pod miškom albume od Chuck Berry, Little Walter i Muddy Waters, nabasao na svog školskog druga iz srednje škole, Keith Richardsa. Obojica su bili iznenađeni sličnim interesom i ukusom u muzici, pošto su obojica volela rhythm i bluz.

U to vreme Mick Jagger i njegov drugi školski drug po imenu Dick Taylor su imali band koji se zvao ‘ Little Boy Blue and the Blue Boys’ . Obzirom da je Steve Richards delio isti entuzijazam za američko crnački urbani bluz, pozivaju ga da im se pridruži u bendu. Za razliku od svojih drugara Keith nije smatrao bend samo kao grupu muzičkih entuzijasta koji uživaju svirajući muziku, već je u tome video i način zarade u vidu svirki po klubovima za vikend. To su na neki način bili prvi koreni i geneza stvaranja ‘ The Rolling Stones’ , najvećeg rock and roll benda na svetu.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Simbol (znak) Rolling Stones

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 45 mm x 35 mm (4.5 cm x 3,5 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak, boja bakra – Ogrlica, boja bakra – Privezak za ključeve, boja bakra – Ogrlica i privezak, boja zlata – Ogrlica, boja zlata – Privezak za ključeve, boja zlata – Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rolling Stones“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.