Simbol Boga Velesa

K-122093

600.00 din1,200.00 din

Veles – jedan od slavenskih bogova, koji je stvoren kao putnik između svjetova. Ova sposobnost ne može zavideti nijednom od njegovih kolega. Veles može ići u formu van tela u kojoj proučava svet, ljude i moral. Jasno je da takav Bog ima izuzetnu mudrost. Takođe, Veles ima veoma bliske odnose sa prirodom. Prema priznanjima, on razume jezik svih životinja, ptica, riba i insekata. To mu daje priliku da još bliže upozna naš svijet, što naravno i čini.

Veles se može okrenuti bilo kojoj životinji, ali češće se pojavljuje kao medvjed. To je zbog specifičnosti njegovog karaktera: jake i neraskidive volje. Jasno je da je medved savršen za ovu ulogu. Velez se javlja ljudima u obliku starca, čija se odeća sastoji isključivo od kože. Pored njega stalno mu je verni pratilac – medvjed.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Simbol Boga Velesa

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 40 mm x 30 mm (4 cm x 3 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Simbol Boga Velesa“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.