Triskelion

K-1190122

600.00 din1,200.00 din

Za Triskelion slobodno možemo reći da je jedan od najlepših i najčešće korišćenih simbola keltske tradicije. Već na prvi pogled dobijamo sliku kruga koji kao da poseduje tri noge (spirale) od kojih svaka “traži” svoju stranu, svoj sopstveni pravac razvoja, a ipak ostaje čvrsto vezana za svoje sedište. Sve u vezi ovog znaka čoveka prosto poziva na rast, razvijanje, bujanje, zar ne?

Reklo bi se da upravo u konstatnoj akciji, kretanju i takmičenju leži tajna uspeha. Uostalom, broj tri je i u numerologiji sinonim za plodnost, širenje i ekspanziju, dok se astrološki vezuje za planetu Jupiter koja i sama simboliše rast na svim poljima. Najosnovnije značenje ovog broja je svakako u vezi sa svetim trojstvom, i simboliše jedinstvo Oca, Sina i Svetoga Duha. Zato i ne čudi što se često može čuti da je trojka zapravo nebeski broj koji u sebi objedinjuje osnovne principe duhovnog razvoja – Veru, Ljubav i Nadu; ali predstavlja i spoj čovekove volje, nagona i uma koji našu dušu približava spoznaji.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Triskelion

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 41 x 35 mm (4,1 x 3,5 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Triskelion“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.