Vikinška sekira sa DAGAZ runom

K-092039

600.00 din1,200.00 din

Runa Dagaz je 24. simbol runske abecede, kojom upravljaju elementi vazduha. Hajde da pričamo o značenju ove rune kada se koristi u proricanju, kao i da razmotrimo kombinaciju sa Dagaz rune, koje se koriste u raznim magijskim ritualima.

Viking (stnord. víkingr – vikingr) je termin koji se uobičajeno koristi za nordijske (skandinavske) ratnike, trgovce i gusare. Nastanili su se u širokoj oblasti Evrope, Azije, Bliskog istoka kao i dela Afrike, od kraja 8. do sredine 11. veka.

Ovi Normani koristili su svoje čuvene drakare da putuju do Bliskog istoka (Carigrada, Volge u Rusiji), na krajnji zapad, kao što su Island, Grenland i Njufaundlend, i krajnji jug kao Al Andaluz. Ovaj period vikinške ekspanzije, poznat kao Vikinško doba, čini najveći deo srednjovekovne istorije Skandinavije, Velike Britanije, Irske i ostatka Evrope u celini.

- +

Svi simboli su domaće izrade i nisu uvezeni iz aziskih država. Već 15-tak godina iskustva iza sebe i više od 50.000 prodatih artikala kako na teritoriji Srbije tako i van zemlje. Mnogi od njih su lične intelektualne svojine tj. lične kreacije. Garancija za kvalitet.

Naziv: Vikinska sekira sa DAGAZ runom

Materijal: Tibetansko srebro,

Osobine: Ne izazivaju alergije i ne menjaju kvalitet u dodiru sa vodom i slično,

Dimenzije: prečnik: 36 x 35 mm (3.6 x 3.5 cm), dužina ogrlice podesiva do 40 cm,

Odaberi opciju:

Ogrlica, Privezak za ključeve, Ogrlica i privezak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vikinška sekira sa DAGAZ runom“

Start typing and press Enter to search

Vaša korpa

Nema proizvoda u korpi.